.

Instantània de la presentació. Foto: Cedida

Les instal·lacions de REDESSA Viver han acollit la presentació del llibre Històries empresarials de Reus, del periodista i escriptor Joan Antoni Domènech. L’acte ha convocat una trentena d’emprenedores i emprenedors i enceta un cicle de xerrades dedicades a l’emprenedoria.

La xerrada ha tingut per objectiu també, animar als assistents a seguir treballant en els seus projectes. Així, tal com ha explicat l’autor del llibre, “Reus i REDESSA són l’entorn ideal per a emprendre projectes, perquè aquesta ciutat té una tradició emprenedora molt arrelada i un esperit col·lectiu empresarial i social, excepcional”.

Durant la presentació, el regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha assegurat que “el llibre és una lectura indispensable per a aquelles persones que tenen interès en la història de la ciutat i en el món de l’empresa”.

El llibre es va presentar el passat mes de juny i tot just s’acaba d’editar una segona edició. La publicació teoritza sobre el perquè del gran dinamisme econòmic i social de Reus al llarg dels darrers segles i recull experiències i testimonis -alguns d’ells inèdits- que exemplifiquen el dinamisme empresarial de la ciutat.

V.Tapias