.

El Lleida, primer obstacle del Nàstic 2014

El Lleida, primer obstacle del Nàstic 2014

El Nàstic visita el Lleida, un dels rivals més en forma de la categoria, aquest diumenge a un quart d’una del migdia. El conjunt grana confia en estrenar l’any amb una victòria davant d’un rival que ocupa la part alta i del qual només el separen tres punts a la taula classificatòria.

El triomf dels tarragonins els equipararia en una lliga ajustadíssima i és que, sense tenir en compte el Llagostera –primer amb 42 punts– i l’Atlètic Balears –a un punt dels gironins–, entre el quart i l’onzè classificat només hi ha quatre punts de diferència.

El tècnic Vicente Moreno té, alguns arguments, per fer possibles els tres punts. D’entrada, perquè el conjunt de la Terra Ferma tindrà baixes significatives, especialment, en la línia ofensiva: el seu màxim golejador, Mata, no podrà disputar l’enfrontament perquè li toca complir el cicle de targetes. El contratemps pels lleidatans és important, atès que el davanter suma 9 de les 23 dianes de l’equip en el que va de temporada.

El Nàstic també es veurà afavorit per la baixa de Pau Bosch, qui també compleix cicle de targetes, i no estarà a la llista de Toni Seligrat.

Al seu torn, els grana no podran comptar amb Lucas Viale, que dijous va entrenar al marge del grup.

Convocatòria Nàstic: Reina, Tomeu, Juanjo, Xisco Campos, Marí, Verdú, Molina, Rocha, David Sánchez, Rubio, Tortosa, Lago Junior, Javi Martínez, Giner, Perera i Querol.

/* JS para menú plegable móvil Divi */