.

.

TOTS 21


Imatge de la represnetació del Llac dels Cignes a Tarragona

Imatge de la represnetació del Llac dels Cignes a Tarragona

Aquest dissabte a les 21 h torna al Palau de Congressos “El llac dels cignes”, el clàssic més esperat del repertori nadalenc. Un dels ballets més cèlebres de Tchaikovsky que ja s’ha convertit en indispensable en aquestes dates.

El Llac dels Cignes, interpretat pel Ballet Jacobson de Sant Petersburg, és un fabulós conte de fades representat a través de la impressionant coreografia del Ballet del Teatre Nacional Rus de Moscou. La reina Odette, víctima d’un malèvol encanteri, es converteix en cigne i només adopta forma humana durant la nit. El terrible encanteri només es desfarà en el moment que un home li juri amor etern. El príncep Sigfrid s’enamora de la bella Odette, però el bruixot Von Rothbart posarà tot tipus de traves al seu amor.

Els elegants moviments representats pels ballarins, l’apassionada música de Txaikovski i la fascinant roca que revesteix l’auditori August transportaran als assistents dins la bella història d’Odette. Les entrades estan disponibles a través de TicketMaster o del telèfon 902 150 025, a partir de 28€.