.

CB ACADEMY 70 CBT 66

Imatge del Partit. El CBT de Blanc Foto:CBT

Les baixes de Hester i Ferran Torres són essencials per entendre la derrota del CBT davant del Club Bàsquet Academy Canàries. Els blaus van perdre en tot moment la lluita en el rebot i en el seu mermat joc interior.  Els 21 punts de Wright ho diuen gairebé tot. L’americà de l’equip canari va fer el que va voler en un partit on amb poca cosa més la sensació va ser de que el CBT podia haver aconseguit la victòria.

Ferran Torres va aguantar quatre minuts en pista i Berni Àlvarez va decidir substituit al pivot tarragoní que en l’entrenament previ a Tarragona va patir una lesió al turmell.

Un cop més el CBT va reaccionar en els dos darrers quarts, aquest cop de la mà de Gimenez, però la reacció no va ser suficient per a sumar una victòria que l’hagués situat encara més allunyat d’un rival directe come l Club Bàsqueta Academy que ha sumat tres partits guanyats de forma consecutiva i es queda a dues victòries dels blaus.

Tot i els molts problemes, el CBT va arribar amb opcions de victòria fins al final i fins a la lesió d’un dels àrbitres del partit que va fer aturar l’encontre amb un (63 a 61) al marcador a tres minuts del final.

Els Canaris van saber llegir millor la situació de la curiosa aturada i amb un parcial de (5 a 0) es van acabar emportant l’encontre amb el 70 a 66 final.

Els només quatre punts d’avantatge poden ser importants pensant en un possible empat final a la classificació i en el partit de la segona volta al Serrallo.

El CBT suma cinc victòries per sis derrotes i és onzè a la classificació de la LEB Plata.

L’equip tarragoní rep al Xuven Cambados diumenge a les cinc al pavelló del Serrallo per a tancar una setmana que de moment no és favorable als de Berni Àlvarez que han sumat dues derrotes en els dos partits jugats.