.

Imtge de l'última edició del torneig. Foto:Tennis Tarragona

Imtge de l’última edició del torneig. Foto:Tennis Tarragona

El Club Tennis Tarragona acollirà del 13 al 19 d’abril el III Open Internacional ITF Sénior. El campionat, programat dintre dels actes de celebració dels 100 anys de l’arribada del tennis a la ciutat, comptarà amb jugadors de les categories +35 a +85 anys i reunirà a aproximadament un centenar de tennistes d’arreu de Catalunya i Espanya així com de l’estranger, tan en categoria masculina com en femenina.

L’edició passada van prendre part jugadors procedents de Mèxic, Xile, Suècia, Hongria, Holanda, Bèlgica, França i Itàlia. Enguany les inscripcions encara estan obertes, però el fet que per primera vegada hi hagi una dotació econòmica -1.500 euros en metàl·lic- pot afavorir un major nombre de participants. La prova conserva el grau 4 dintre del barem de les competicions sénior, amb l’expectiva de pujar fins al 3 al 2016.

Aquest Open Internacional ITF, que es regeix sota la reglamentació de la Federació Internacional de Tennis, és l’únic torneig d’aquestes característiques que es disputa a les nostres comarques i referma la clara aposta del Club Tennis Tarragona per aquestes categories que tan bons resultats li està donant també als seus jugadors i equips, alguns d’ells situats entre els millors a nivell català, nacional i internacional. Entre els participants hi figuraran també alguns dels més destacats tennistes séniors del propi club.

El campionat és el segon dels programats dins els actes dels 100 anys de tennis a Tarragona que es van obrir el passat mes de febrer amb la disputa del Campionat de Catalunya júnior. El plat fort de les conmemoracions serà, al novembre, l’organització del Campionat d’Espanya absolut femení per equips amb la presència del primer conjunt del Club Tennis Tarragona, que milita a la màxima categoria del tennis estatal.