.

.

TOTS 21


Imatge d’una edició anterior del Mercat Medieval. Foto: Cedida

La tercera edició del Mercat Medieval de Castellvell del Camp, que se celebrarà els dies 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, arriba enguany amb importants novetats. Entre aquestes cal destacar un campament medieval de bruixes per als més petits i un passatge del terror per als més valents, que es faran a l’antic Celler de Castellvell, que serà l’escenari de les principals novetats.

El carrer Pompeu Fabra seguirà sent l’eix central de la fira medieval, que aplegarà més d’una trentena de parades d’artesania i gastronomia. Un any més no hi faltaran les cercaviles musicals, els talles infantils o els espectacles de foc, entre altres activitats que es desvetllaran en els propers dies.

L’horari d’obertura de la fira serà el divendres, de les 18 a les 23h, el dissabte d’11 a 23h, i el diumenge, d’11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l’hora de tancament si la situació ho requereix.
Els sortejos

Per estar informats de totes les novetats del mercat medieval i participar en els sortejos que es realitzaran podeu seguir-los a les xarxes socials oficials de l’associació cultural Reus medieval.

Facebook: https://www.facebook.com/Assculturalreusmedieval

Instagram: @assculturalreusmedieval