.

Imaatge de l'estadi del Nàstic. Foto: Xarxes Socials

Imaatge de l’estadi del Nàstic. Foto: Xarxes Socials

Focus, grup empresarial barceloní, ha estat el candidat seleccionat per realitzar el disseny tant de la cerimònia d’obertura com de cloenda dels Jocs del Mediterrani 2017. La Fundació Tarragona 2017 va estudiar el 28 de juliol les ofertes econòmiques presentades per les quatre empreses candidates al concurs i va acordar encarregar la tasca a Focus L’adjudicació està només pendent de la formalització del contracte.

El preu dels serveis que l’empresa barcelonina posa a disposició de la organització dels Jocs és de 27.000 euros. La segona inversió més barata, només superada per Emotions Plus Concept, que havia ofert un preu de 25.000 euros, però que ha quedat descartada per ser l’empresa menys valorada. En segon lloc ha quedat la companyia teatral La Fura dels Baus, que havia presentat una oferta per 28.000 euros. La valoració final de La Fura ha quedat 13,17 punts més enrere que Focus, que va aconseguir una puntuació final de 77,63 punts. En tercer lloc ha quedat l’aliança entre Benecé Produccions i Velvet Events, i, finalment, Emotions Plus Concept.

Les cerimònies d’obertura i clausura dels Jocs se celebraran el 30 de juny i el 9 de juliol a l’estadi de futbol del Nàstic.