.

bach

El primer concert del mes de novembre a l’Auditori Josep Carreras el protagonitzarà l’Ensemble Vila-seca, que interpretarà diverses peces de Bach. El concert tindrà lloc el proper divendres, 4 de novembre, a les 21.30 h, amb la interpretació de l’obra d’aquest compositor, que ofereix un ventall d’estils i atmosferes ben diverses sorgides dels períodes i llocs on transcorre la seva activitat creativa.

E-Vila-seca, grup de cambra nascut de la iniciativa dels professionals vinculats al seu Conservatori, obsequiarà als assistents amb diverses peces de Bach, interpretant tres vessants ben diferenciades, quant a forma i caràcter: la profunditat i abstracció d’una de les seves darreres creacions (Ricercare a 6),  l’esplendor de les obres concertants (Concert de Brandenburg n.5) i el Bach menys conegut i més insòlit, ple humor i lleugeresa (Cantata del Cafè). És per aquesta raó que el concert es titula “Tres rostres de Bach”, i serà interpretat pel baríton Xavier Mendoza; la soprano Elisenda Pujals i el tenor Marc Guerris, dirigits per Rafael Fabregat. En aquesta ocasió, el concert també comptarà amb la col·laboració de l’actriu vila-secana Anna Plaza.

Les entrades als concerts es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat