.

.

TOTS 21


Foto de família del col.lectiu. Foto: Cedida

El grup “Collita del 52” ha fet una nova activitat, aquesta vegada en la vessant cultural. Aprofitant la “Ruta del espais de la Guerra Civil” que té establerta el Museu d’Història de Cambrils, es va organitzar una visita guiada, que va comptar amb una assistència de més de 30 persones. Gerard Martí, director del Museu, va anar explicant pas a pas, en un recorregut per diferents indrets del poble relacionats amb aquell període bèl·lic, els fets que van succeir a la població.

Els espais visitats amb sortida des del Museu Molí de les Tres Eres, van ser l’av. Adelaida, el Centre Cultural, la Plaça de la Vila, la Rectoria, la casa del Cardenal Vidal i Barraquer, la plaça de l’Església i el refugi del carrer de les Creus, acabant a la Torre del Llimó.

Els i les assistents van seguir amb molta atenció les explicacions del director del Museu, que d’una forma molt didàctica i amena va anar desgranant la història viscuda a Cambrils en aquella etapa de confrontació.

Probablement a finals d’octubre el grup farà una altra visita cultural, aquesta vegada al Museu Moli de les Tres Eres.
També cal recordar que el proper dia 9 d’octubre “Collita del 52” celebrarà la seva Festa principal, amb una recepció a l’Ajuntament i un dinar i festa posterior en un restaurant de la localitat.