.

El proper dilluns 25 de març a les 19 hores es presentarà i debatrà la sortida a la Sala Mediterrània del Centre Cívic

El proper dilluns 25 de març a les 19 hores es presentarà i debatrà la sortida a la Sala Mediterrània del Centre Cívic

El grup “Anem a Caminar”, amb la col·laboració del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou i la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament, comencen a preparar-se per la sortida del Camí de Santiago que realitzen el proper any. Per tal que la sortida sigui tot un èxit, el dilluns 25 de març realitzaran una presentació i debat per tal de parlar diverses qüestions per preparar satisfactòriament la sortida.

L’acte, el qual es durà a terme a les 19h a la Sala Mediterrània del Centre Cívic, anirà a càrrec de Ferran Martí, persona acostumada a realitzar aquesta ruta, Marina Cinta Danfí, cap d’infermeria comunitària de la xarxa AUPA, i Montse Tomás, cap d’infermeria al CAR de Salou. Ferran Martí serà l’encarregat d’explicar al grup la preparació física que necessiten dur a terme per poder realitzar satisfactòriament el Camí de Santiago; així com l’alimentació i roba i calçat adequats que hauran de portar durant els dies de la ruta.

També hi estaran presents durant la xerrada la regidora de Salut Pública, Martina Fourrier, la moderadora i responsable del Grup “Anem a Caminar”, Carmen Pérez, i la fisioterapeuta Irene Mutlló.