.

.

TOTS 21

Vista aèrea de Cambrils

Vista aèrea de Cambrils

El govern ha perdut tota credibilitat.

Per Ivan Sanz “aquest govern ha perdut la poca credibilitat que li quedava, sobretot en temes de caràcter social i municipalista”. En el ple del passat divendres, el govern va rebutjar 3 de les 4 propostes que va presentar l’Assemblea de Cambrils.
Segons Ivan Sanz “ens vam quedar astorats, per la gran incoherència en la resposta i els motius, perquè unes les suspenien per un motiu, i l’altre per tot el contrari”.

Aquesta actitud no és nova, ve de lluny

Moltes vegades es fa difícil entendre perquè es veten o es rebutgen algunes de les propostes que fa l’Assemblea de Cambrils. “Arribem a la conclusió que qualsevol acció o proposta que impliqui fer feina, treballar, o ser creatiu per trobar solucions als problemes de la gent, es rebutja de forma sistemàtica, sense exercir la funció pública que els pertoca, i això és molt greu” afirma Ivan Sanz.
Ara han estat aquestes propostes, però també s’han vetat moltes d’altres que havien de suposar una millora de la vida dels veïns i veïnes, com ara les d’habitatge, les dels talls de subministrament d’aigua, la de l’ús del plàstic, etc.

Els grans perjudicats són les persones

Quan es diu que no a una proposta de millora social, es diu que no a millorar el dia a dia de les persones de Cambrils, i això és el que està passant. “Tota la incapacitat i incompetència, les mancances de gestió, de lideratge, i la voluntat de ser proactius per donar resposta a les necessitats del poble ho paguen els de sempre” afirma Ivan Sanz.
Pel portaveu de l’Assemblea de Cambrils, “el govern s’ha instal·lat en l’apatia i en l’immobilisme i a sobre, vol dinamitar el possible protagonisme que pugui agafar l’Assemblea de Cambrils amb la seva voluntat de diàleg i amb les iniciatives que impulsem perquè són temes candents que afecten, preocupen i ens demanen molts dels veïns i veïnes. És indignant que per no dir un sí a una proposta nostra, qui en surti perjudicat sigui la gent que ho pateix. Això demostra la falta de projecte polític i de pla de ciutat”.

No ens en cansarem

Des de l’Assemblea de Cambrils no ens cansarem d’observar, escoltar, pensar i proposar iniciatives bones i positives per tenir un Cambrils més amable amb les persones. Tampoc ens cansarem de denunciar aquesta actitud passiva i apàtica del govern; la gent no s’ho mereix.