.

Imatge virtual aèrea de la futura Anella Mediterrània de CampClar

Imatge virtual aèrea de la futura Anella Mediterrània de CampClar

Els vots contraris de l’equip de govern (PSC, PP i UDC) de l’Ajuntament de Tarragona, i les abstencions de CDC i Ciutadans han evitat que tirés endavant la moció d’ICV que demanava assegurar la gestió i la propietat pública dels equipaments esportius municipals. La moció pretenia blindar el consistori contra l’oferta de Santagadea de finançar l’Anella Mediterrània de Campclar a canvi de gestionar-la durant els propers 40 anys rebent un cànon de l’Ajuntament.

Ballesteros: “Els d’ERC quedareu retratats”

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha justificat el vot argumentant que “el Patronat d’Esports no té possibilitats d’aumentar la seva plantilla i, per tant, si la gestió fos pública tindríem unes instal·lacions fantasma”. El moment més tens del debat ha estat quan Ballesteros ha acusat a ERC de tenir poca coherència per estar a favor de la gestió privada del pavelló Sant Jordi, i no d’aquestes instal·lacions. El portaveu d’ERC, Pau Ricomà, ha argumentat que, “a l’inrevés que l’oferta de Santagadea, els gestors del Sant Jordi ens paguen un cànon a nosaltres”. Davant d’això, Ballesteros els ha rebatut que l’informe dels tècnics els donarà sorpreses i “els deixarà retratats”.

Per la seva banda, la CUP ha argumentat que “l’equip de govern es vol vendre l’Anella a Santagadea o a qui sigui”, i que la moció toca al moll de l’os del que està passant amb aquest pacte de govern: “Vostès ja no manen, estem en un nou escenari de privatització.” Per la seva banda, Ciutadans i CDC han raonat la seva abstenció amb l’argument de que prioritzen que la gestió sigui eficaç, més que el fet que sigui pública.

Romà Rofes