.

Imatge del programa de visita als barris. Foto: Cedida

Imatge del programa de visita als barris. Foto: Cedida

El Govern de Reus ha iniciat un programa de proximitat de visites als barris de la ciutat per conèixer de primera mà les inquietuds i demandes veïnals. El programa fa especial incidència en l’atenció urgent a les incidències en la via pública que es puguin detectar. Per aquest motiu, participen de les visites el regidor de Via Pública, Daniel Marcos, i la regidora de Relacions Ciutadanes, Mar Escoda.

El programa pretén establir una comunicació directa, estreta i sobre el terreny amb els representants veïnals de cada barri de la ciutat i es planteja com a objectiu millorar la qualitat de vida als barris. Per aquest motiu, es recullen a peu de carrer queixes i suggeriments de millora de qualsevol tema de competència municipal, en especial, actuacions de millora de la via pública.

Fins ara, el programa ja ha permès visitar els barris de Mas Iglesias, Montserrat, Muralla, Sol i Vista i Lepanto. I gràcies a aquestes visites s’han pogut gestionar millores en els àmbits de la recollida de voluminosos i restes de poda, la neteja de la via pública, elements de mobiliari públic trencats o l’eliminació de pintades, entre altres.

Amb el mateix objectiu d’establir una comunicació directa amb les associacions de veïns, l’alcaldessa, Sandra Guaita, va mantenir la setmana passada una reunió en la que hi van assistir una quarantena de representants d’entitats veïnals. A la trobada també hi van assistir la regidora de l’àrea de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó; el regidor de Via Pública, Daniel Marcos; la regidora de Relacions Ciutadanes, Mar Escoda.