.

Imatges de la jornada i dels guardonats.

En una jornada dominical marcada pel bon temps i per l’excel·lent clima que va regnar entre els assistents, el Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona va celebrar ahir el Torneig Voluntaris Tarragona 2018. Aquesta iniciativa neix per oferir un merescut homenatge a totes aquelles persones que, gràcies al seu compromís i dedicació, van contribuir a possibilitar que la competició de golf dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 fossin un èxit a nivell organitzatiu i esportiu.

Sota aquesta premissa, 90 golfistes van donar-se cita a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona. D’entre ells, 25 voluntaris de golf dels Jocs Mediterranis i 65 jugadors de golf que van sumar-se a l’homenatge. Tots ells van competir en modalitat individual fins a completar el recorregu de 18 forats Stableford que, amb sortida simultània, va preveure l’organització d’aquest torneig.

Un cop finalitzada la competició va tenir lloc el lliurament de premis, que va estar amenitzat amb un vermut ofert per Toyota AutoForum -patrocinador del torneig- i que va servir per distingir els golfistes que van presentar les millors targetes. En aquest sentit, els guanyadors de la categoria hàndicap van ser Iñaki Urbistondo i Carme Escarre, mentre que Jaime Ollé es va proclamar vencedor Scratch. Finalment, la classificació especial dels voluntaris dels Jocs va estar encapçalada per Jose Manuel Ballestero en categoria masculina i per Montserrat Llines en categoria femenina. Precisament aquesta última va aconseguir, també, el premi especial al hole in one, que va obtenir al forat 10 del circuit.

La jornada d’homenatge als voluntaris dels Jocs Mediterranis en la modalitat de golf va arribar al seu final amb un sorteig de regals i records de la cita mediterrània entre tots els participants d’aquest Torneig Voluntaris Tarragona 2018. Cal recordar que la competició de gol dels Jocs Mediterranis va ser disputada a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Sports Center -que va cedir-les de manera gratuïta als Jocs-, on més de 50 voluntaris i voluntàries dels Jocs i de la Federació Espanyola de golf van dur a terme diverses tasques logístiques, d’avituallament i esportives, entre les quals la gestió de resultats en viu, oferint a la disciplina de golf dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 un nivell de posada en escena a l’alçada dels grans Opens del circuit, amb 58 jugadors procedents de 14 països. Tot plegat es va desenvolupar sota la supervisió del Comitè Organitzador, la Reial Federació Espanyola de Golf i el staff de Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona.

Sobre Golf Costa Daurada Sports Center

Ubicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; Pitch & Putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tennis de terra batuda i, properament, gimnàs DIR i spa. Més informació a http://ciutatesportiva.com/ 

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat. Més informació a http://essentia-costadaurada.com/