.

Glòria de Rutter a l'Auditori Josep Carreras

Glòria de Rutter a l'Auditori Josep Carreras

El proper divendres 13 de desembre a les 21.30h l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, acollirà el concert ‘Glòria’ de John Rutter, que anirà a càrrec del Cor de l’Auditori Josep Carreras i el Cor de l’Auditori Enric Granados de Lleida. Els cors, que seran dirigits per Xavier Puig, aniran acompanyats per Jordi Castellà a l’orgue.

L’obra coral que interpretaran, el Glòria de John Rutter, és aclamada a tot el món per la seva espectacularitat i brillantor, gràcies al seu acompanyament amb instruments de metall. Actualment, John Rutter és dels pocs compositors moderns que ha convençut el públic i crítica i que gaudeix d’un reconeixement a nivell mundial, tant per les seves obres com per les seves interpretacions al capdavant dels Cambridge Singers. La seva fama comença a partir del Gloria, escrit l’any 1974. A aquesta obra l’acompanyarà un repertori nadalenc de luxe: Christmas Cantata de D. Pinkham i un recull de nadales americanes i catalanes.

Les entrades, que tenen un cost de 20 euros, es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori i amb antelació a Ticketmaster.es i al telèfon 902 332 211

/* JS para menú plegable móvil Divi */