.

.

TOTS 21

Imatge que oferia aquesta matí la zona. Foto: Tarragona21

El gamberrisme s’ha superat aquesta nit a Tarragona. Onze motocicetes han resultat calcinades a Rambla Vella, cantonada amb el carrer Comte de Rius. Es trobaven una al costat de l’altre, estacionades en un lloc destinat a elles.

La zona es troba acordonada pels Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació.

Un moment de l’aparatós incendi. Foto: Tarragona Ràdio

Els fets han passat cap a dos quarts de cinc d’aquesta passada matinada i també han afectat un punt de venda de l’ONCE, un semàfor, un arbre i un fanal. La circulació rodada s’ha pogut restablir a les 5:2o hores.

Arran de la intensitat de les flames, els vidres de dos comerços s’han esquerdat per la temperatura. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar el foc.

Una altra imatge de la devastació que han provocat els autors de l’incendi. Foto: Tarragona21

El tinent d’alcalde de Seguretat, Javier Villamayor, ha explicat a Tarragona Ràdio que diverses unitats de la Guàrdia Urbana també hi han acudit per identificar les persones que passaven per allà en aquell moment i esclarir-ne els fets.
Ha relatat que que juntament amb els serveis tècnics treballen de manera coordinada amb els Mossos que investiguen les diligències. Villamayor diu que la circulació s’ha restablert cap a un quart de 6 tot i que la zona afectada s’ha acordonat i es procedeix a identificar els propietaris de les motos.

Preguntat sobre l’autoria dels fets, Villamayor considera que és prematur apuntar si és un incendi intencionat però afirma que no és habitual que es cremin tantes motos en una matinada. De les motos, 9 s’han cremat al 100% i altres dues, parcialment.

(Seguirà ampliació)