.

.

TOTS 21

aèria-300x199
Convocat per les vuit principals entitats patronals, sindicals i acadèmiques de la demarcació tarragonina, aquesta tarda a partir de les 19h a l’Aula Magna del campus Catalunya de la URV se celebrarà un acte públic per exposar les mancances i les necessitats d’un territori que segueix reclamant inversions en infraestructures i la regularització del sector energètic per evitar la fugida de l’indústria.

Sota el lema “Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona” Cambra de Comerç de Tarragona, CCOO, CEPTA, Clúster ChemMed Tarragona, FEAT, PIMEC Tarragona, UGT i la URV han convocat l’acte públic que ha de servir per extreure diverses conclusions.

Sobre la taula de debat hi haurà diversos temes d’actualitat com són les inversions en infraestructures capitals com l’A-7, la finalització de l’A-27 o el futur de la Nacional 340. Però sens dubte, el corredor del Mediterrani centrarà bona part de l’atenció.

També s’abordaran altres problemàtiques per al sector industrial i químic, a banda del transport, com són els costos energètics de les empreses. Actualment, l’indústria química genera prop de 35.000 llocs de treball directes i indirecte i en l’horitzó hi ha l’objectiu de mantenir-los, però també augmentar-los.

L’Ajuntament de Tarragona estarà representant amb la presència de la regidora Begoña Floria, un cop finalitzi l’acte de formalització de la Marca Tarragona. Jordi Roca, cap de llista del Partit Popular per a la demarcació de Tarragona en les properes eleccions generals, també hi serà present. Roca no veu l’acte com una clatellada al govern Estatal. “Som els primers interessats en que les inversions es duen a terme. I de fet ja n’hi ha”. Sobre el corredor del Mediterrani, el cap de llista constata “que ja s’hi està treballant i només espero que si hi ha canvi de govern, aquest projecte no quedi aturat”.

L’acte arrencarà a les 19h de la tarda l’Aula Magna del campus Catalunya de la URV.