.

En l'edició 2019 s'han produït 8.238 trobades entre candidats i empreses als campus Bellissens, Vila-seca, Sescelades i Terres de l'Ebre

En l’edició 2019 s’han produït 8.238 trobades entre candidats i empreses als campus Bellissens, Vila-seca, Sescelades i Terres de l’Ebre

Els quatre fòrums d’ocupació que s’han fet a la URV entre l’abril i el maig d’aquest any s’han saldat amb 8.238 trobades entre estudiants i alumni i les empreses participants. Dels contactes que han establert, s’han comptabilitzat 367 nous contractes de treball que s’han tancat per cobrir vacants. S’assoleix així l’objectiu d’aquesta fira d’empreses: afavorir la inserció laboral dels estudiants i graduats a la URV.

A més de llocs de treball, algunes de les empreses també oferien la possibilitat de fer-hi les pràctiques. En total, són 144 estudiants els que han trobat un lloc de pràctiques a través d’aquest espai.

Les diferents edicions del Fòrum d’Ocupació s’han fet al campus Bellissens, on van participar-hi 24 organitzacions; el campus Vila-seca, on van participar-hi 20; el campus Sescelades, on van participar-hi 44, i el campus Terres de l’Ebre, en què hi van participar 52.

En aquesta cinquena edició del fòrum, s’han organitzat tallers específics per a la inserció laboral de persones amb discapacitats. Van tenir lloc al campus Sescelades i van assistir-hi 31 persones.