.

.

TOTS 21

Rodatge d'aquest matí, amb els actors David Solans i Abril Garcia

Rodatge d'aquest matí, amb els actors David Solans i Abril Garcia

El film del director tarragoní David Aymerich ‘El dolç sabor de la llimona’ tallarà bona part de Rambla Nova la setmana que ve per rodar una escena d’una persecució policial. La productora preveu que el tall discorri entre l’edifici de La Caixa i el Balcó del Mediterrani, ha informat avui el director. En principi, l’escena es rodarà dijous vinent, 21 d’agost, entre les 21 hores i les tres de la matinada.

Una altra imatge del rodatge

Una altra imatge del rodatge

Aquest matí de divendres festiu s’ha viscut la jornada que ha reunit més actors d’una pel·lícula que ha començat a rodar-se aquesta setmana. Així, al rodatge d’avui s’hi ha sumat David Solans (‘Fill de Caín’), Elena Rivera (‘Cuéntame cómo pasó’), Abril Garcia (‘Fill de Caín’), Mercè Rovira (‘Fill de Caín’, ‘1714’ i ‘La Riera’), el cambrilenc Adrià Triviño, el tarragoní Aaron Castellví o altres actors, com Andreu Lahoz.

Sessió de maquillatge a l'actriu Elena Rivera

Sessió de maquillatge a l'actriu Elena Rivera

Aquest matí s’han rodat diverses escenes a les dependències de Fleca Flaqué, al polígon Riu Clar, i aquesta tarda es faran en un habitatge del carrer Colom. Dissabte i diumenge seguirà el rodatge, amb la presència de la parella protagonista, David Solans i Elena Rivera. Entre les localitzacions del cap de setmana destaquen el Far del Port i la Comissaria de la Guàrdia Urbana. Les escenes de tota la pel·lícula es roden a Tarragona.