.

Els Rolling Stones

L’Ajuntament de Falset ha descartat definitivament aquest dimecres la celebració d’un concert dels Rolling Stones al municipi després que aquest dimarts la promotora Doctor Music hagi assegurat que la banda britànica no actuarà a Falset i que l’alcalde, Jordi Puxeu, ha vist “impossible” contactar amb la persona que va fer la proposta d’acollir el concert.

En un comunicat, Puxeu ha assegurat que el passat 5 de maig el consistori va rebre la sol·licitud d’una empresa per celebrar al municipi un concert de rock i que el dia 12 del mateix mes va rebre de la mateixa empresa va fer la petició una memòria on s’especificava que el grup era els Rolling Stones.

L’alcalde explica que tot i l’escepticisme amb què el consistori va rebre aquesta proposta es van iniciar els “tràmits preliminars” per tal d’estudiar-la “tenint en compte que la persona sol·licitant era del municipi i que havia tingut relacions amb el món de l’espectacle”.

Es tracta d’Enric d’Anguera, segons publica avui Diari de Tarragona. D’Anguera va ser gerent del Consell Comarcal ia va resultar condemnat en el ‘cas Priorat’. Fou qui va dur Joe Cocker a actuar a Falset.

Per validar la certesa de la proposta, l’alcalde i els regidors responsables s’havien citat aquest mateix dimecres amb la persona de contacte per conèixer de primera mà més detalls.

El ‘promotor’ desapareix

Però després que la notícia fos recollida per la majoria de mitjans i que la promotora Doctor Music desmentís en un comunicat la celebració d’un concert de la banda britànica al municipi, Puxeu va intentar, sense èxit, posar-se en contacte amb el promotor aquest dimarts.

L’alcalde, que puntualitza que la promotora Doctor Music no va ser la que es va posar en contacte amb el consistori, ha vist “impossible” posar-se en contacte amb la persona en qüestió durant tot el dimarts i ha donat “les relacions per esgotades” i ha cancel·lat la reunió la reunió prevista per aquest dimecres.

En el comunicat, l’alcalde i l’Ajuntament lamenten “les males interpretacions que s’han fet d ela informació d’aquest concert i la distorsió mediàtica de les declaracions”. Alhora, reiteren que “en cap moment” es va donar per feta la celebració d’aquest concert al municipi, “un esdeveniment que ara per ara està descartat per l’equip de govern”, conclou la nota.