.

.

TOTS 21


Cartell del Mirallsonor a Tarragona

Cartell del Mirallsonor a Tarragona

Després de 10 edicions itinerant per Catalunya el Festival ha decidit dedicar la V edició de Tarragona amb tota la programació a la ciutat.

La cinquena edició tarragonina del mirallsonor es celebrarà del 12 al 15 de juny a la ciutat i centrarà la seva programació en petites grans descobertes d’aquí i de fora.

Una aposta arriscada amb artistes emergents provinents d’arreu del territori català i també amb representació internacional.

Primeres confirmacions

June Madrona & Flowers from the man who shot your cousin – Dijous 12/06 La Cantonada 20 h. 3 €

Cálido Home i Ramon Mirabet – Div. 13/06 Espai Jove La Palmera 22 h. Anticipades 6 € (inclou consumició) atrapalo.com, Shiva Music (Tarragona) i bat a bat (Reus). Taquilla 8 €

RAMON MIRABET

I és que les petites coses són les que al final acaben sent les més importants: Pell de gallina al descobrir-lo en directe al Festival Hivernacle (Vilafranca), amb una barreja d’energia desbocada, melodies de vellut per sentir a cau d’orella i passió per les coses senzilles i cuidades al mínim detall, va ser extraordinari. Ara l’hem programat també al mirallsonor perquè ens va deixar embadalits, en directe ens oferirà les cançons del seu disc Happy Days, en una nit única compartida amb el duet Cálido Home.

https://www.youtube.com/watch?v=txHvKc2Ap-s

CÁLIDO HOME

Cálido Home són una parella musical amb bones cançons, grans melodies i un nom que retrata perfectament el que fan. Un directe amb molta personalitat que deixa el públic embadalit allà on va. El seu nou disc es diu “Vulpes Vulpes” i l’ha editat BCore fa pocs mesos. Vine a descobrir-los al mirallsonor!

https://www.youtube.com/watch?v=p7_-5EwmfBw

JUNE MADRONA

Procedents de les muntanyes forestals de Cascadia i de la bohèmia Olympia, la música de June Madrona relata contes de bogeria, de secrets familiars, passejades en cotxe pel desert i d’amors de totes les classes. Basada en la música i lletres de Ross Cowman, la banda ha girat en diverses ocasions per Estats Units, Canadà i Europa, tocant en festivals, sales de concerts, estacions de tren, centres culturals al llarg del camí.

https://www.youtube.com/watch?v=dpa2QaLFeKs

FLOWERS FROM THE MAN WHO SHOT YOUR COUSIN

Els seus companys de viatge en aquesta ocasió són els francesos Flowers from the Man Who Shot Your Cousin que poden ser facilment comparats a les obres de Leonard Cohen o Smog, amb composicions denses i fosques que costa que s’esvaeixin.

https://www.youtube.com/watch?v=ajzyKhdCxIA