.

Cartell de promoció de l'espectacle Là où j'habite.

Cartell de promoció de l’espectacle Là où j’habite.

El proper diumenge 6 de novembre arrenca un any més El Festival Més Petit de Tots a la ciutat i dins la programació de Teatres de tardor. L’obra que es presentarà en dues sessions, a les 12 i a les 17h, al Teatre Tarragona és Ondersteboven (Capgirat), que ens portarà al món dels infants a través de la dansa i de la música. L’espectacle està recomanat per a infants d’1 a 5 anys.

L’altra proposta que arriba a la ciutat de la mà d’El Festival és Là où j’habite (Allà on visc), que tindrà lloc al Teatre Metropol el dia 19 de novembre també en dues sessions, a les 12 i a les 17h, on dos personatges de titelles es faran una sèrie de preguntes s’obre el cos, la casa, la ciutat i el planeta. El públic recomanat és de 2 a 5 anys.

El Festival Més Petit de Tots és un referent singular i únic que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a la franja d’edat de 0 a 5 anys. El Festival va ser creat fa dotze anys a Sabadell i és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país. Enguany, la 12a edició del Festival se celebra a 11 ciutats i 14 teatres.