.

“Paris 70” és un dels films finalistes

El Frame Film Festival projectarà els vuit curtmetratges finalistes a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Serà el dia 20 de gener i els films que es projectaran són Actos por partes, Perder, Cuentas Divinas, Alegre y Olé, Me llamabas septiembre, Antes de que se poña o sol, París 70 y Yegua.

El Festival Frame, que té un caràcter itinerant, s’ha celebrat en 13 pobles de la província de Tarragona durant l’any 2023, tots ells amb un nombre reduït d’habitants, tal i com s’estableix en els objectius de l’organització. En aquesta segona edició els municipis que han acollit la projecció de curtmetratges han estat Albinyana, Alforja, Ascó, Cabra del Camp, La Canonja, Montbrió, L’Ampolla, Montmell, Riba-Roja, Sant Jaume d’Enveja, l’Arboç, Castellvell i Sarral.

El director del festival, Josep Varo, ha avançat que, de cara a la tercera edició, se sumaran quatre o cinc poblacions més a les 13 que han participat aquest 2023.

L’objectiu del festival és portar el cinema a casa i donar al públic l’oportunitat de decidir quines han estat les pel·lícules que més els han agradat, que són les que passen a la final que se celebrarà a l’Auditori de la Diputació i que optaran als premis Talent Frame.

Els premis

El Frame Film Festival otorga diferents premis. El jurat professional escollirà el millor curtmetratge, dotat amb 1.000 euros, la mateixa dotació que té el mateix premi, però escollit pell públic. A banda d’aquests dos, també s’opta al premi al millor guió i a la millor direcció, que també escull el jurat professional, dotats amb 300 euros.

L’entrada a la final del Festival Frame és gratuïta amb reserva i es pot adquirir en aquet enllaç: https://tinyurl.com/FRAME-Final.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */