.

.

TOTS 21

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona.

La Regidoria de Turisme posa en marxa les visites guiades al far per aquest estiu 2018 estrenant un nou apartat al seu web en què es pot fer una visita virtual a aquest equipament. Les visites reals s’iniciaran el proper dilluns 18 de juny i s’allargaran fins a l’11 de setembre. Inicialment estan previstes que es realitzin en horari de matí i tarda. Durant el matí l’horari serà a partir de les 10 h i a la tarda a partir de les 19.30 h. Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general, i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove o els majors de 65 anys. És realitzen en torns de 30 minut. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web o trucant al telèfon de l’oficina de Turisme 977 644 580.

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX i en el segon mil·lenni; i el primer dels encesos en el segle XXI i el tercer mil·lenni, ja que la seva inauguració va tenir lloc l’1 de gener de l’any 2000 a les 00 hores.

Va ser l’any 2015 quan es van començar a fer visites guiades al far, i durant aquest tres anys més de 6.500 persones hi han pujat i han pogut contemplar la magnifiques vistes de la Costa Daurada. Els visitants que volen gaudir d’aquestes vistes han de pujar un total de 38 metres repartits en 189 esglaons fins a arribar a la zona visitable del mirador, a 58 metres sobre el mar.