.

Una vista del mar des del far

Salou incorporarà ben properament un nou tram del camí de Ronda, concretament, a l’espai del Far de Salou, al Cap Salou. En aquest indret, l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) –fruit d’un acord amb l’Ajuntament de Salou-  durà a terme una intervenció que permetrà l’obertura del recinte del Far, creant un pas públic per a les persones i trencant per tant les barreres de pas que fins a la data existien.

A partir del mes de maig aquest indret desconegut per a molts es convertirà en un nou atractiu turístic i per a la ciutadania. Avui, el president de l’APT, Josep Andreu i l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb altres autoritats i tècnics han visitat les instal·lacions del far per donar a conèixer els detalls d’aquest important projecte.

El batlle, en primer lloc, ha volgut agrair la sensibilitat demostrada per l’APT i del seu president a l’hora de dur a terme aquest esforç inversor i per creure en el projecte de Salou. “M’agradaria expressar com a alcalde l’agraïment de l’Ajuntament i del poble de Salou perquè ben aviat podrem gaudir d’aquesta meravella; recuperar aquest espai arquitectònic i recuperar el patrimoni paisatgístic és una gran aportació de l’autoritat Portuària vers el poble de Salou”.

A més, el batlle ha recordat com “en aquests moments en que el camí de ronda es manté aturat per nosaltres significa molt que, en aquest punt, hi hagi uns treballs que el reactivin. El camí de Ronda és per Salou, com ja s’ha demostrat, en el primer tram des de Pilons a Replanells un atractiu indiscutible i aquest nou tram serà també un gran revulsiu”.

Per la seva part, el president del Port, Josep Andreu destacava que “aquest projecte encaixa perfectament amb la voluntat del Port i la nostra estratègia perquè ens obrim a la ciutat amb una actuació que té un impacte directe en el turisme”, ha dit.