.

.

TOTS 21


Un autoretrat ('selfi') del Facebook de Joventut

El departament de Joventut de Cambrils està preparant un vídeo per celebrar que la seva pàgina de Facebook ha arribat als 6.000 seguidors, una xifra que la situa com a capdavantera en la seva categoria, per davant de pàgines de joventut de ciutats més grans com Tarragona, Reus, Girona, Lleida o Vic.

Des de la mateixa xarxa social, el departament ha fet una crida als seus seguidors a enviar fotos ‘selfie’ (autoretrats) fent un “m’agrada” per incloure-les al vídeo. A més, els corresponsals joves, que fan de pont entre l’Ajuntament i els joves de Cambrils, estan reforçant la convocatòria a través del whatsapp i altres mitjans.

L’objectiu és arribar diumenge a les 200 fotografies per poder presentar el vídeo el 19 de març al canal Youtube i compartir-lo des de la pàgina oficial.

La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha destacat l’aposta de joventut per les xarxes socials, un canal de comunicació molt efectiu per dirigir-se a la població jove. Mellau ha felicitat a tot l’equip per haver sabut atraure els joves combinant informació municipal amb la difusió d’altres novetats d’interès pels joves de Cambrils, dinamitzant la pàgina amb concursos i fomentant la participació.