.

.

TOTS 21

El dj Marc C. Griso estrena 'Stronguer', el primer senzill de 'Naked Soul'

El dj Marc C. Griso estrena ‘Stronguer’, el primer senzill de ‘Naked Soul’

El productor i dj Marc C. Griso publica aquest divendres 11 de gener el primer senzill de ‘Naked Soul’, el seu nou EP finalitzat a Londres el passat octubre. ‘Stronger’ interpretat pel cantant Chipper (concursant de OT) és la carta de presentació d’aquest nou treball que l’artista defineix com el “més íntim, sincer i personal” que ha publicat fins a la data. “M’he atrevit a escriure sobre temes molt més personals i íntims que en ocasions anteriors. De fet, hi ha lletres, sensacions i emocions que sol poden ser enteses i compartides en la seva plenitud a través de la música”, assegura Griso.

Després d’un any d’intensa feina al seu estudi ubicat a Cambrils i seguint la linia dels seus treballs anteriors, ‘Naked Soul’ balla amb els ritmes lounge, chill out i el deephouse buscant la musicalitat i l’elegància dels sons electrònics però sense perdre la mirada a l’escena musical actual. Marc C. Griso ha comptat amb la coproducció de Nacho Romero i David Palau per dur a terme aquest EP. A més, han acompanyat en aquesta nova entrega la veu d’artistes com Alba Robles, Chipper i Sonia Linares entre d’altres músics del territori.

L’artista tarragoní, ara afincat a Cambrils, ha acabat aquest EP als estudis Abbey Road de Londres acompanyat de l’enginyer de so Geoff Pesche, guanyador de tres grammys. “Entrar a Abbey Road és una experiència en majúscules ja que és història viva del món de la música i referent per a tots, públic en general i professionals del sector. He après molt durant la meva estada allí i m’he sentit escoltat”.

‘Stronger’, interpretat per l’artista Chipper (Operación Triunfo 2008), parla de l’esperit de superació i de lluita continua en un món professional cada cop més complicat, competitiu i on sovint, les mateixes relacions humanes no afavoreixen poder estar a prop dels objectius desitjats”.

A partir d’aquest divendres 11 de gener, ‘Stronger’ i la resta de cançons que conformen el EP estaran disponibles a totes les plataformes digitals acompanyat del videoclip rodat també a Londres. Tota l’àrea audiovisual i fotogràfica d’aquesta primera entrega ha anat a càrrec de Dani Valdés.