.

.

TOTS 21


Un moment de la visita.

Un moment de la visita.

El Director General de Polítiques de Recolzament a la Discapacitat, Ignacio Tremiño, ha visitat avui divendres, dia 7 de febrer de 2014, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral  (APPC) de Tarragona. L’han acompanyat el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, més el Diputat al Parlament, Jordi Roca, entre altres autoritats municipals i autonòmiques de serveis socials.

Durant la visita, els responsables de l’entitat li han ensenyat les instal·lacions, la residència, l’escola i el taller, i li han explicat les tasques més rellevants que es porten a terme. També li han manifestat la necessitat d’ampliació de les instal·lacions mitjançant un projecte que rehabilitaria un antic centre educatiu de Bonavista cedit per l’Ajuntament de Tarragona.

Ignacio Tremiño ha lloat la tasca que porta a terme aquesta institució i ha destacat la complicitat absoluta dels responsables de l’Associació amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat del que depèn la seva direcció general. L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral  (APPC) de Tarragona té prop de 37 anys d’història, compta amb 3 milions d’euros de pressupost, assisteix a 110 persones. Compta amb 220 associats, 100 professionals i 30 voluntaris.  La seva important tasca social s’estructura en tres centres: L’Escola la Muntanyeta; el Taller Ocupacional Gresol; i la Residència Trèvol.