.

En primer terme, Josep Francec Font

En primer terme, Josep Francec Font

El Director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha estat elegit aquest matí com a nou president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La seu de la Cambra de Comerç ha acollit l’Assemblea General Extraordinària, on els representants de les empreses del sector químic tarragoní han escollit Josep Francesc Font per encapçalar la Junta Directiva de l’Associació. El màxim responsable de Repsol a Tarragona substitueix en el càrrec Kepa Díaz de Mendíbil, de Dow Chemical.

Després de la seva elecció com a màxim dirigent de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, Josep Francesc Font ha assegurat que afronta aquesta nova etapa amb il·lusió. El nou president ha recordat que l’AEQT ha de ser un espai de treball comú d’on segueixin sortint sinergies i projectes mancomunats, que retornin en forma de competitivitat a les empreses i que atorguin avantatges competitius per a la consolidació de les inversions en el territori. Pel que fa al sector, Font ha incidit també en el concepte ‘competitivitat’.
“Hem de seguir vetllant per ser cada cop més competitius, afrontant reptes com els que tenim en matèries com l’energia o les infraestructures. Això ens permetrà seguir generant progrés en el nostre entorn”, ha dit Font.

Josep Francesc Font Mañez (Tarragona, 1964) dirigeix el Complex Industrial de Repsol a Tarragona des de l’any 2014. És Llicenciat en Ciències Químiques per la Facultat de Ciències Químiques de Tarragona (1987). Ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol des de l’any 1989 a Tarragona, assumint responsabilitats en diverses àrees funcionals (Producció i Enginyeria/Manteniment) així com en els Negocis de Química i Refinació. Des de 2012 a 2014 va exercir les funcions de Director del Complex Industrial de Repsol Polímeros a Sines (Portugal).