.

Jaume Vilella és director de l'EIC

Jaume Vilella és director de l'EIC

Jaume Vilella, director general de l’Escola Internacional del Camp, va participar com a ponent a les jornades TEDxAmposta, una organització que busca incentivar el talent, la creativitat i compartir les idees més innovadores. TED (Technology, Entertainment and Design) és una societat de responsabilitat limitada nord-americana que organitza un conjunt de conferències seguint el seu lema ‘ideas worth spreading’, o el que en català vindria a ser ‘idees que val la pena difondre’. La societat és propietat de la fundació sense ànim de lucre Sapling Foundation.

Ja en el primer any de funcionament de l’EIC ha tingut el reconeixement del col·lectiu educatiu amb el seu ús de les noves tecnologies i amb el programa 1×1 amb tblet més global de l’Estat espanyol. L’EIC té vinculació amb la xarxa d’escoles capdavanteres en l’aplicació de les nvoes tecnologies i s’ha posicionat com a projecte pilot a nivell europeu.

Aquest primer curs ja s’han celebrat diferents jornades de treball tant, a les instal·lacions de l’EIC, per mostrar a altres escoles el seu model pedagògic amb un projecte tecnoeducatiu capdavanter, com els altres esdeveniments de posada en comú dels avenços de les noves tecnologies al món educatiu.

/* JS para menú plegable móvil Divi */