.

Fotograma del curt. Cedida

‘I Don’t Think It Is Going To Rain’ és un projecte emparat per la beca Looking la Xina, que selecciona al voltant de 100 directors de tot el món i els proporciona 15 dies per a preparar, rodar i finalitzar un curtmetratge documental sobre algun aspecte de la cultura xinesa.

En la nostra història es volia retratar de manera observacional el xoc generacional entre els valors tradicionals de l’antiga Xina i els més occidentalitzats de les generacions més joves. Tot contat mitjançant de la història d’un restaurant de marisc l’herència familiar del qual queda posada en dubte després de la no entesa entre l’àvia que ho va fundar i el seu ocupat nét.

Adrià Guxens va guanyar amb aquest curt el segon premi de l’edició Looking la Xina 2019 i a la fi de 2020 tornarà a la Xina per a rodar una nova història.

‘I Don’t Think It Is Going To Rain’ es va estrenar mundialment en el festival ZINEBI de Bilbao el mes de novembre passat i té ja diverses invitacions de festivals internacionals.

Sinopsi: Ha passat temps des que Ling Xiuzhen va visitar Zhujiajiao per última vegada. Actualment porta una vida monòtona a Xangai, on conviu amb el seu ocupat nét. No obstant això, hi ha moments en els quals abandona la seva rutina per a reflexionar sobre el futur.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */