.

L’Associació de dol per interrupció de l’embaràs va ser fundada l’any 2020 i recentment un grup de mares del Camp de Tarragona ha format un equip a la ciutat de Tarragona, que té com a objectiu principal l’acompanyament a famílies que hagin patit la mort del seu nadó, independentment de com i quan aquesta hagi tingut lloc. No obstant, també lluita per donar visibilitat a un tipus de dol gairebé oblidat com és el dol gestacional, perinatal i neonatal.

És per això que, el pròxim 15 d’octubre, Dia Mundial per la Commemoració del Dol Gestacional, Perinatal i Neonatal, tindrà lloc un acte en homenatge a tots els nens i nenes que van haver de marxar massa aviat. L’acte tindrà lloc als jardins del Passeig Marítim Rafael Casanova a les 11 del matí, prop del Fortí de la Reina.

“Volem que aquest acte sigui un acte obert a tothom, un dia per al record on famílies i amics puguin reunir-se per tal de compartir, escoltar i parlar sobre les pròpies experiències i donar veu a totes aquelles famílies que així ho desitgin que hagin patit la mort del seu fill o filla”, afirmen des de l’associació.

Redacció