.

L'afició del Nàstic vol superar els 7000 a les grades del Nou Estadi. Foto:Cedida l'Esportiu

L’afició del Nàstic vol superar els 7000 a les grades del Nou Estadi. Foto:Cedida l’Esportiu

Dos “tifos” un a la zona de la penya Orgull Grana i l’altre de la penya Nàstic Brevers donaran la benvinguda al Nàstic en el derbi d’aquest diumenge davant del Reus.

Dues lones grans que cobriran una part important de cada gol i que substituiran al mosaic com a mínim en aquelles zones. El club ha descartat fer un mosaic més gran a la resta del camp, considerant que és massa aviat encara i reservant el fet d’engalanar tot l’estadi pels partits de play-off. Les penyes del Nàstic haurien contemplat l’opció d’un mosaic com a mínim als gols.

Sense mosaic a les grades, l’ens federatiu grana, demanarà que els aficionats portin algun tipus de peça de roba de color vermella perquè el Nou Estadi tingui color vermell en un partit especial com l’enfrontament davant del Reus. Un Reus que ha comunicat al Nàstic que no farà reserva d’entrades de forma oficial i que per tant tots els aficionats que vinguin ho faran a títol personal.

El Nàstic ha decidit ubicar als aficionats roig-i-negres a la zona delimitada per a l’afició visitant entre el gol de mar i la preferent. La preferent alta segurament s’obrirà però serà per tots aquells aficionats que vingui a través de la campanya “Junts Commarca” que passa per La Floresta aquest cap de setmana.

El club espera superar novament els 7000 aficionats a les grades del Nou Estadi en el derbi d’aquest diumenge.

Quim P. Casadesús