.

Una foto de família d'una activitat a l'Escola de Natura Francolí

Aportar visions, realitzacions i propostes raonades i consensuades des de la societat civil per configurar l’energia de Catalunya durant els importants canvis que s’estan duent a terme. Amb  aquest objectiu es realitzarà la Primera Jornada del Segon Congrés d’Energia de Catalunya que acollirà aquest proper divendres, 28 de febrer a les 16 hores, l’Escola de Natura Francolí.

Sota el títol “Energia per a la nova Catalunya: Visions i aportacions de la societat civil” es vol que aquesta Jornada sigui oberta a tot el públic en general i amb una àmplia participació del territori. La intenció dels organitzadors és fer tot un seguit de jornades i seminaris en diverses localitats durant els mesos abans del plenari que clourà el congrés  per tractar -amb prou temps i amb la participació dels sectors afectats- temes específics, propers a l’entorn local.

Dinou tipus d’entitats tractaran setze temes energètics que reflectiran les opinions i les propostes dels grups d’entitats. Si voleu prendre part en aquesta Jornada de l’Escola de Natura, podeu aconseguir-ne més informació a educa@mare-terra.org o per telèfon al 977 551 300.

/* JS para menú plegable móvil Divi */