.

Imatge de l'executiva local del PSC. Foto: http://tarragona.socialistes.cat/

El debat sobre si cal que el PSC celebri o no un Congrés va arribar ahir nit a l’Agrupació local dels socialistes de Tarragona. Tot i que també va ocupar un ampli espai les primàries del PSOE.

Les intervencions van ser plurals, però hi ha un fil conductor que demana canvis. Un seguit d’intervencions es van posicionar per la celebració del Congrés, però controlant bé els temps, i no celebrar-lo abans de les properes autonòmiques per evitar cremar un possible nou candidat, però sí abans de les municipals.

L’executiva de l’Agrupació té una prioritat clara: mantenir l’Ajuntament de Tarragona, que la ciutadania revalidi la confiança en l’alcalde i el grup municipal socialista. L’alcalde, al seu torn, aposta per canvis al PSC, però no té clar els temps i no defuig la celebració del Congrés.

Membres de l’executiva van exposar la necessitat de reflexionar sobre la millor opció a triar. En aquest sentit, es va posar l’accent en la idea que es forma part d’un partit plural, però a Tarragona hi ha una responsabilitat superior pel fet d’estar-hi governant.

No hi va haver votacions al respecte de l’opció sobre el Congrés perquè no es tractava d’això. L’Agrupació loal es reunirà de manera extraordinària divendres, l’endemà de la reunió del Consell de Federació, on en principi s’haurà de fixar una posició sobre la celebració del Congrés. El tema de les primàries del PSOE és també damunt la taula.

J. Garcia

/* JS para menú plegable móvil Divi */