.

.

TOTS 21

El Curro i la Montse celebren enguany els 25 anys de la seva construcció. Foto: Cedida

Ahir dimecres es va iniciar la celebració del 25è aniversari de la construcció del Curro i de la Montse, els Gegants de Bonavista, a càrrec de l’escultora Montserrat Canudas Rovira l’any 1977.

Segons recorden des de l’associació de veïns del barri, “desafortunadament, aquesta escultora va morir i fins a l’any 2017 el projecte va quedar paralitzat fins que Loli Gutiérrez i la junta de l’Associació de Veïns de Bonavista van intentar que aquells gegants encara per estrenar es fiquessin bonics. Gràcies a tots i totes els que ho van fer possible, el 13 d’agost de 2021 es van poder estrenar, encara que ja tenien vint-i-quatre anys des que estaven fets”.

Enguany i fins al 25 de maig de 2023 “intentarem celebrar cada mes una petita actuació de millora cultural al barri de Bonavista, celebrant doncs l’arribada del Curro i de la Montse a Bonavista l’any 1977”.

“Us volem anunciar en primícia -continua el comunicat- que la Montse es troba embarassada i aquest agost durant la Festa Major de Bonavista s’estrenaran els fills de la Montse i el Curro, realitzats per l’artista Pau Reig de Solsona. Finalment també anunciar-vos que la Colla Gegantera de Bonavista estrena logo per primer cop, dut a terme per l’artista Fátima Aguiló Fernández”.

Per qualsevol informació, us podeu posar en contacte amb la Colla a través del correu aavvdebonavista@gmail.com

Redacció