.

Una imatge del creuer que torna Tarragona

Una imatge del creuer que torna Tarragona

El creuer Crystal Symphony, de la companyia Crystal Cruises, atracarà aquest diumenge dia 2 d’octubre a les 8h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. És la segona vegada que aquest creuer fa escala Port de Tarragona, la primera vegada va ser el passat dia 25 d’agost.

El vaixell arribarà al Port de Tarragona procedent de Barcelona amb gairebé un miler passatgers a bord i salparà direcció Valencia a les 19h del mateix diumenge. El Crystal Symphony és un creuer de luxe, amb 238 metres d’eslora, i la companyia Crystal Cruises és considerada una de les millors premium del món.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit al passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de diumenge a les 00.01 hores i durant tot el dia, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.