.

Imatge d’arxiu del Carnaval de Creixell. Foto: Cedida

El dissabte 17 de febrer hi haurà la Gran Rua de Carnaval de Creixell, amb la participació de  Carrosses i  Comparses. La majoria de les carrosses que participen habitualment són dels municipis de les rodalies de Creixell. Per aquest motiu és pel qual a Creixell el Carnaval es fa sempre a la setmana següent que altres llocs.

La Gran Rua de Carnaval de Creixell es realitza enguany en dos dies: el 17 de febrer i el 10 d’agost de 2024.

El lloc de sortida de la Rua será a les 20h a l’avinguda Catalunya, es farà un recorregut pels carrers del nucli històric de la Vila i acabarà al Casal Municipal, on tindrà lloc la posterior Festa de Carnaval  amb música DJ de La Xatarra.

L’entrada a la Festa de Carnaval del Casal Municipal és lliure. Davant  mateix del Casal hi haurà servei de bar i entrepans amb diverses food trucks.

Es recomana fer atenció a les indicacions de la Policia Local, el personal de seguretat i Protecció Civil de Creixell.

Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar preferentment de forma telemàtica mitjançant instància genèrica,a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Creixell, i presencialment a la casa de cultura “Cal Cabaler de Creixell“, del 30 de gener  al 9 de febrer de 2024, ambdós inclosos. Es podrà descarregar les bases de participació i el full d’inscripció al web de l’ajuntament  www.creixell.cat.

S’estableix un límit màxim de 20carrosses inscrites i un màxim de 12comparses inscrites.

/* JS para menú plegable móvil Divi */