.

El Cor Sant Esteve, en plena actuació

El proper divendres, 14 de març, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà a les 21.30 h el concert del Cor Sant Esteve de Vila-seca. En aquesta ocasió el Cor Sant Esteve, dirigit per Charo García, recorrerà la història de la música a través de cànons de Bach, Mozart o Beethoven, entre d’altres. Aquesta tècnica compositiva consisteix en què una veu copiï exactament el que ha fet l’anterior. Tot i que la teoria sembla simple, a la pràctica resulta ser un tipus de composició que només han pogut afrontar amb autèntic èxit els grans compositors.

Fundat l’any 1974, el Cor Sant Esteve està format per una trentena de nois noies d’entre 11 i 18 anys d’edat. Ha col·laborat en produccions simfònico–corals (The Planets de G. Holst, L’Alta Naixença del Rei en Jaume de R. Gerhardt, Faust Scenen de R. Schumann, Thamos de W.A. Mozart, Sant Nicolau de Britten, etc.) conjuntament amb orquestres com la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Solistes de Catalunya, Orquestra de Cambra de Vila-seca, Orquestra de Cervera i la Joven Orquesta Nacional de España.

A més de Catalunya, ha actuat i realitzat enregistraments per ràdio i televisió a Espanya, Itàlia, Alemanya, França, Anglaterra, Bèlgica i Mèxic.

Les entrades del concert, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a www.ticketmaster.es.

/* JS para menú plegable móvil Divi */