.

.

TOTS 21

Imatge del Cor Increscendo

Imatge del Cor Increscendo

El Cor de Cambra Increscendo finalitza la temporada 2014-2015 amb un concert a l’església del Sagrat Cor de Tarragona. Tindrà lloc dissabte 13 de juny a l’església del col·legi del Sagrat Cor a les 20,30 hores.

La formació va néixer l’any 2008 a la ciutat de Tarragona amb una clara vocació de gaudir de la música i el cant a capella. En el seu repertori es pot trobar música del renaixement, música sacra, gospel, música en català, portuguesa, llatinoamerica, estàndard… Al llarg de la seva trajectòria, han actuat a Lleida, Barcelona, Salou, Cambrils, Vila-seca, Orleans i Tarragona, on el públic ha lloat la seva interpretació.

El concert que oferirà el pròxim dissabte és una mostra d’aquest estil eclèctic, amb un programa bastit amb temes que parlen d’espiritualitat, d’amor i d’amistat, que conviden a ballar i a emocionar-se. Temes d’autors clàssics i contemporanis d’estils i procedències diverses que el públic reconeixerà i gaudirà de principi a fi. I tot amb un estil propi que aquesta temporada ha evolucionat encara més amb la incorporació a la direcció del cor d’Eduard Pàmies, qui ha realitzat arranjaments en algunes de les peces que s’interpretaran, com la coneguda Mai caminaràs sol (You never walk alone, de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein), o Only You (Flying Pickets), entre altres.

Eduard Pàmies, director

Nascut a Tarragona l’any 1979, comença els seus estudis musicals als 8 anys al Conservatori Professional de Música de Tarragona, on estudia piano obtenint en cada curs les màximes qualificacions.

Ha participat en diversos cursos i masterclass impartides pels professors Ilze Graubin, Andras Kemenes i Edith Fischer, entre molts d’altres. Finalitza el Grau Professional de Piano l’any 1998 aconseguint el Premi Extraordinari. Estudia també direcció coral amb reconeguts mestres com Mireia Barrera, Xavier Puig, Fernando Marina, Alfred Cañamero, etc. Ha estat director del Cor Al·leluia de Tarragona entre 1998 i 2004, i del Cor de Cambra Kesse entre 2004 i 2008. Des del 2006 és el director del Cor Mos Cantars, i el 2014 assumeix la direcció del Cor de Cambra inCrescendo.