.

L‘Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona se suma al Festivalet Blau, el nou esdeveniment literari al voltant del llibre infantil i juvenil organitzat per l’editorial Piscina, un petit oceà, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

El dimecres, 28 de febrer a les 17:30h al Centre Cultural Antic Ajuntament, Ematsa organitza l’espectacle familiar “Llibres sota un paraigües” a càrrec d’Agus Farré. Una proposta que a través dels llibres fa un recorregut lúdic i familiar amb diferents activitats per a propiciar el consum responsable de l’aigua.

“La cura de l’aigua és una tasca de tota la ciutadania i Ematsa impulsa activitats per tal de fer arribar aquest missatge als més petits de casa”, explica el president de la companyia, Rubén Viñuales, i afegeix “ho fem col·laborant i creant sinergies amb les entitats i iniciatives socials que promouen espais de trobada familiars i el nou Festivalet Blau és una gran oportunitat que, a més, neix amb una gran ambició de promoure l’hàbit lector i el llibre infantil i juvenil”.

L’esdeveniment es du a terme del 22 de febrer al 12 de març i té com a objectiu dinamitzar llibreries, visualitzar la creació local i col·laborar d’una manera activa a crear hàbits lectors. S’han programat prop d’una quinzena d’activitats a llibreries, biblioteques, impremtes i espais culturals de la ciutat.

Més informació https://www.instagram.com/festivaletblau/