.

.

TOTS 21

Alumnes de guitarra del Conservatori de Vila-seca

Alumnes de guitarra del Conservatori de Vila-seca

La plaça d’Estudi, la plaça de Voltes, els jardins de la biblioteca i el mateix Auditori Josep Carreras de Vila-seca es convertiran en els escenaris on el Conservatori de Música de Vila-seca clourà el curs musical. Durant els dies 16, 17, 20 i 21 de juny, prop de 200 alumnes oferiran un total de quatre concerts que reflectiran el treball realitzat durant el curs per les agrupacions del centre i que traslladaran la música pels carrers de Vila-seca.

Demà dijous 16 de juny a les 8 del vespre i a la plaça d’Estudi, els vila-secans i vila-secanes podran gaudir de la música dels alumnes de les especialitats de Guitarra, Flauta i Trompa, del Conjunt de Violoncels David Popper, del Conjunt de Vent Franz Danzi i del Cor Contraveus. El divendres 17 de juny a la mateixa hora i als jardins de la Biblioteca, els protagonistes seran els alumnes del Conservatori de les especialitats de Violí i Fagot i els de Música de Cambra, juntament amb el Cor Allegro i el Conjunt de guitarres Miquel Llobet.

Alumnes de la secció de vent

Alumnes de la secció de vent

La setmana vinent, concretament el dilluns 20 de juny a les 20 hores, la plaça de Voltes acollirà el concert dels alumnes de les especialitats de Cant i Piano, l’Aula d’Interpretació i Escena de Cant i els alumnes de Música de cambra juntament amb el Cor Vivaldi. A més, aquest dia també es lliuraran els diplomes de finalització del nivell elemental.

El dimarts 21 de juny a les 20 hores, l’Auditori Josep Carreras serà l’últim punt de trobada d’aquest cicle de concerts, on s’hi aplegaran el Cor Sant Esteve i els alumnes de les especialitats de Violí, Violoncel i Piano. En finalitzar l’acte, es lliuraran els diplomes de finalització del grau professional a un total de 30 alumnes. De fet, d’aquesta excel·lent promoció d’alumnes del Conservatori de Vila-seca que continuaran vinculats al món de la música, 15 d’ells han iniciat els tràmits de formació superior a diversos centres musicals europeus. En concret han realitzat petició d’accés als centres de formació superior de Barcelona, Utrecht, Londres, Basilea, Alacant, Saragossa, San Sebastián i Salamanca.

Amb aquests quatre concerts de caire festiu, el Conservatori de Música de Vila-seca vol apropar el treball musical realitzat durant el curs i l’art al municipi de Vila-seca.