.

.

TOTS 21


Els dies 20 i 21 de juny tindrà lloc al Conservatori de Música de Vila-seca el I Concurs de Guitarra de Vila-seca. L’objectiu d’aquest concurs, al qual s’hi han inscrit un total de 24 alumnes d’entre 10 i 17 anys procedents de tot Catalunya, és la dinamització de l’ensenyament de la guitarra clàssica.

Durant aquest cap de setmana, Vila-seca serà doncs el centre musical de la guitarra gràcies aquest primer concurs, coordinat pel departament de guitarra del Conservatori amb el suport del Patronat Municipal de Música, l’AMPA del Conservatori i la col·laboració de la xarxa de botigues Da Musics, la cadena de productes biològics Viu l’ecològic i el grup Aigües Viladrau.

L’organització està molt satisfeta per les inscripcions rebudes en el primer any d’arrencada del concurs, que comptarà amb un jurat presidit pel prestigiós guitarrista i investigador Carles Trepat, vinculat des dels anys vuitanta al conservatori de Vila-seca. Trepat ha enregistrat nombrosos treballs discogràfics i realitzat concerts arreu del món. Completen el jurat els guitarristes Vania del Mónaco, Miquel Javaloy i Salvador Parra.

El concurs es desenvoluparà en dues categories, l’entrada és gratuïta i les fases del concurs s’iniciaran a l’Auditori Alcalde Josep Malapeira del Conservatori de Vila-seca aquest dissabte a les 10:30h. El diumenge a partir de les 13 hores està previst el lliurament dels premis als guanyadors.

Cal recordar que el departament de guitarra del conservatori de Vila-seca compta amb una llarga tradició pedagògica a les comarques tarragonines on, des dels seus inicis, el món de la guitarra ha estat representat amb nombroses activitats i amb alumnes que en la actualitat són professionals d’aquest noble instrument.