.

La reunió del consell d’infants, presidida per l’alcalde Rubén Viñuales i el regidor Berni Álvarez. Foto: Cedida/JC.Borrachero

El Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Tarragona (CMIAT) s’ha reunit aquest dimarts, dia 14, amb motiu del Dia d’Europa. La sessió, que ha simulat el Ple del Parlament Europeu, ha estat presidida per l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i ha tingut lloc a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET).

També amb la presència del conseller d’Educació, Berni Álvarez, una trentena d’alumnes dels centres educatius que formen el consell han pres part en aquest plenari explicant les seves propostes a escala europea sobre medi ambient, salut pública, seguretat alimentària, indústria, investigació, energia, mercat interior, protecció del consumidor, cultura, educació, joventut i esports.

La sessió ha finalitzat amb l’actuació del grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música que ha interpretat la Rumbadita de Paco ValerianoAmèrica de Leonard Berstein.