.

El Consell Municipal d'Infants de Tarragona

El Consell Municipal d’Infants de Tarragona

El Consell d’Infants de Tarragona participarà aquest cap de setmana al IV Encuentro de Consejos de Participación Infantil y Adolescente, que se celebra a Santander els dies 4, 5 i 6 de novembre.

La trobada és un espai de treball en xarxa on infants i adolescents que pertanyen a òrgans de participació de diferents municipais elaboren propostes per millorar l’exercici dels seus drets. El lema d’aquesta edició és “Tras la pista de nuestros derechos”. La cita està organitzada per la Plataforma d’Organitzacions d’Infància i el Comitè Espanyol d’UNICEF. Per part tarragonina, el Consell ha ha escollit els quatre representants que viatjaran a Cantàbria, Jordi Sabaté, Mireia Mejias, Ferran Riscos i Laia Massó, acompanyats de la tècnica municipal responsable del Consell. Durant aquestes últimes setmanes el Consell ha preparat les conclusions tarragonines que es portaran a Santander.

La celebració d’aquest Encuentro és una oportunitat per visualitzar la infància i l’adolescència com ciutadania implicada en el disseny de les polítiques de la Infància. Al Encuentro es compartiran temes i s’elaborarà un manifest amb les conclusions i propostes de tots els òrgans presents. Aquest manifest serà llegit el dia 20 de novembre a Tarragona en l’acte de celebració del Dia Mundial de la Infància que està organitzant l’Ajuntament de Tarragona amb el Club del Tarraconins i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017.