.

La taula que ha presidit la sessió al saló de plens de l'Ajuntament

La patronal PIMEC ha celebrat aquest matí, a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla, el Consell de Comerç de Tarragona, que ha reunit una trentena de representants i tècnics municipals d’arreu de les comarques tarragonines, així com representants de les diferents associacions d’empreses i comerços de la demarcació. Es tracta dels consells itinerants que organitza la patronal de petites i mitjanes empreses de Catalunya a Tarragona.

L’acte ha estat presidit pel regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, com a amfitrió, i ha estat acompanyat a la taula pel president de PIMEC Tarragona, Florenci Nieto; la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Calafell, Olga Elvira; la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament del Vendrell, Àngels Turdiu, i la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà, Cèlia Treserres.

La trobada ha posat damunt la taula diferents qüestions com els nous horaris comercials a Barcelona, la influència de la Roca del Vallès, BCN World, la part alta de Tarragona, model i format per a la Jornada del Comerç a Tarragona, el mercat de Bonavista, entre d’altres. L’acte ha acabat amb un torn de paraules dels assistents.