.

Imatge de la trobada entre els representants del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès amb l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué

Imatge de la trobada entre els representants del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès amb l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué

Els representants del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès s’han reunit amb l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, per preparar el ‘Concurs Comarcal Esportiu de Jocs de taula i petanca’, que se celebrarà el proper mes d’abril a aquest municipi.

Es tracta d’una competició entre les diferents associacions en les modalitats de joc de: petanca, dominó, parxís, botifarra, i només hi poden participar com a màxim 1 parella de socis/es de cada Associació per cada modalitat de joc i que en cap cas poden ser les mateixes, tot i que no és necessari presentar parelles per a totes les modalitats.

Darrerament es va fer la Jornada de “Presentació dels reglaments de cada un dels jocs de taula i petanca” a una nodrida representació dels afiliats a les diferents associacions de gent gran del Tarragonès per tal que poguessin plantejar dubtes i d’animar-los a organitzar-se i presentar els seus equips.

A partir del mes de gener, cadascuna de les associacions organitzarà les seves competicions internes per tal de seleccionar les parelles guanyadores que l’hauran de representar al campionat comarcal.

En la reunió de treball hi han estat presents el president del Consell Comarcal del Tarragonès i Consell Consultiu de la Gent Gran, Frederic Adan, amb la consellera de l’Àrea de Benestar Social, Francesca Felquera i César Griñó, vicepresident 2on del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès i Hilario Expósito, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra, que actuaran d’amfitrions de la diada.

L’ultima edició d’aquest concurs va celebrar-se fa uns anys a Salou, amb una participació d’unes 200 persones, xifra que aquest any que ve s’intentarà repetir i fins i tot superar.

Una de les dificultats que hi ha per celebrar un concurs d’aquest tipus és la possibilitat de disposar d’unes instal·lacions adequades per acollir durant tota una jornada a un nombre tan gran de persones en la que puguin desenvolupar el campionat d’una manera còmode i fluida, és per això que l’ajuntament de Torredembarra ha ofert les seves instal·lacions al seu Casal i a la Llar de l’Associació de Jubilats.

Adan ha manifestat el seu especial interès en recuperar aquest concurs perquè “és una activitat que permet la fluïdesa de relacions personals entre membres de les diferents associacions, practicant una activitat propera i conjunta entre ells, la qual cosa no es produeix tan directament en altres accions que es realitzen en comú, ja que els membres de les associacions hi participen per grups i tenen més tendència a relacionar-se amb els seus companys més propers i coneguts habituals”.

De seguida que el Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès ho va sol·licitar, l’alcalde de Torredembarra s’ho va prendre amb il·lusió i va donar tota mena de facilitats. Avui, després de manifestar altre cop la seva predisposició, aprofitant l’avinentesa, ha començat a plantejar algunes activitats complementàries que podrien arrodonir i donar més distinció a la jornada.

/* JS para menú plegable móvil Divi */