.

.

TOTS 21


Imatge d’arxiu de l’edició anterior del Concurs de Focs Artificials de Tarragona. Foto: Tarragona 21

La Pirotècnia Turis obrirà aquesta nit la 27ena edició del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona dispararant 736 quilos de material pirotècnic. L’espectacle començarà a les 22.30h a la punta del Miracle. Serà la primera de quatre nits consecutives on els valencians competiran amb la pirotècnia murciana Hermanes Ferrández (dijous), els italians Martanello (divendres) i els granadencs Accitana Maria Angustias (dissabte).

Jornada formativa

Per fer boca abans del concurs, l’expert pirotècnic Mikel Pagola oferirà a partir de les 6 de la tarda a l’Antiga Audiència la primera Jornada Formativa Vora els focs de Tarragona. Es tracta d’una de les veus més autoritzades en el món de la pirotècnia, i també el director del Concurs Internacional de Focs Artificials de Pamplona.

Exposició

Des del passat 12 de juny i fins el 16 de juliol l’Espai Turisme acull l’exposició “Els Focs des de dins”, on Jordi Bru Martorell ens ofereix una visió més propera i interior atansant a l’espectador al punt zero on es preparen i disparen els focs.

Sopars sota els focs

Tal com ja van fer ahir i seguiran fent fins el dissabte, restaurants de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) oferiran la possibilitat de sopar al passeig de les Palmeres gràcies a la seva proposta Sopars sota els focs.