.

El concert se celebrarà el 9 de febrer. Foto: Cedida

El Círcol i la seva Fundació han presentat la nova edició del Concert Solidari de Carnaval que se celebrarà el divendres 9 de febrer de 2024.

També s’ha donat a conèixer l’entitat beneficiària de l’edició d’enguany del Concert Solidari de Carnaval que serà la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que ha estat representada pel seu delegat a Reus, Fito Luri, que ha manifestat el seu “agraïment a El Círcol per l’organització del Concert Solidari de Carnaval que des de la Lliga rebem amb els braços oberts. Tota ajuda és poca per a combatre una malaltia que malauradament segueix afectant tantes famílies”

Aquestes festes regala solidaritat amb el Concert de Carnaval

En el decurs de la presentació s’ha volgut remarcar molt expressament la raó de l’avançament de la presentació a tocar el Nadal que té per objectiu “aconseguir que la ciutadania aprofiti aquestes dates tan assenyalades per adquirir entrades  del Concert de Carnaval regalant solidaritat a la família i als amics”. Les entrades són ja a la venda a les taquilles del Teatre Fortuny i a la web teatrefortuny.cat venda als preus de 25€ 20€ i 15€

La portaveu d’El Círcol, Ima Mis, ha explicat també que “s’ha habilitat una fila 0 per a totes les persones i/o entitats interessades en col·laborar malgrat no poder assistir al concert”. Ho podran fer posant-se en contacte amb El Círcol mitjançant el correu: actes@elcircoldereus.cat o bé trucant als telèfons 977 32 28 13 o 680 12 40 43 on els facilitaran el número de compte per efectuar l’ingrés.

A la presentació hi han participat les entitats col·laboradores del concert, ubicades totes a l’Edifici El Círcol i que comparteixen objectius culturals, de solidaritat i de treball pera la ciutat. Es tracta del Rotary Club Reus, representat pel seu president, Eduardo Cacho, la Fundació del Teatre Fortuny amb la seva presidenta, Dolors Sardà, i la Jove Cambra Internacional de Reus amb la seva presidenta, Mariona Llonch.

En el decurs de la presentació s’han donat a conèixer els actes previs per escalfar motors  i que són un tast gourmet ja celebrat i una pool de Bridge que es jugarà el dimarts anterior al Concert Solidari de Carnaval. La recaptació se sumarà íntegrament a la venda del concert.

El Jazz, protagonista del Concert Solidari de Carnaval 

Atès el gran èxit de la darrera edició, el Concert Solidari de Carnaval del proper  9 de febrer tindrà novament accent jazzístic i de gran qualitat. Segons ha informat Mis, “estem molt contents perquè la formació que ens transportarà als clubs de Harlem i Nova Orleans amb temes, entre  d’altres, de Louis Armstrong o Duke Ellington, serà  el quintet Gili-Romaní Hot Jazz Cats, dels fundador director i clarinetista de La Locomotora Negra“.