.

Part de l'entorn de l'Anella mediterrània

El comitè organitzador dels Jocs Mediterranis de 2017 proposa “estudiar la possibilitat” d’ubicar el Centre Internacional de Televisió al Palau de Fires i Congressos de Reus perquè “també reuneix les condicions tèniques i de comunicació per a acollir-lo”. No obstant això, a l’opció inicial sobre el centre de televisió es respecta la proposta de la fase de candidatura de situar-lo al costat de l’edifici del Palau de Congressos de Tarragona, de 2.000 metres quadrats construïts i una esplanada de 3.275 metres quadrats.

Així figura al redactat del pla director, aprovat el passat 29 de novembre pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), i al qual ha tingut accés Tarragona21. La cobertuta televisiva haurà d’adaptar-se a les noves tecnologies i les emissions digitals han de tenir un pes específic “important”.

Al respecte, se subratlla que la recent experiència del Jocs Olímpics de Londres 2012 obre un camí de canvi en les tecnologies i en especial de les emissions digitals. “Els de Londres han estat els primers Jocs Olímpics que han congregat més audiència davant d’ordinadors i dispositius mòbils que davant dels televisors”. Es calcula que en 2017 encara serà més impactant aquest fenomen.

El centre principal de Premsa s’ubicarà al Palau de Congressos de Tarragona, que haurà de comptar amb els següents elements, que es concretaran més endavant: la recepció, una sala de treball amb 100 llocs amb connexió a les tecnologies vigents, zona d’informació i oficina d’organització.

/* JS para menú plegable móvil Divi */